Het Stuk speelgoed van het Guangzhou Gelukkig Eiland Co., Ltd

Allen voor Kinderenglimlach en allen voor Toekomst

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Indonesian
Thuis

Guangzhou  Happy  Island Toy  Co.,Ltd

Van Goede Kwaliteit openlucht speeltoestellen te koop
Van Goede Kwaliteit avontuurlijke speeltoestellen te koop
De kwaliteit is zeer goed, is de M.young's dienst zeer aardig en ik denk wij goede en op lange termijn zaken met Gelukkig Eiland kunnen hebben.

—— Mr Johnny Lawn

Wij zijn de openluchtagent van het geschiktheidsmateriaal in Zuid-Afrika, toont vijf jaar samenwerkings het Gelukkige Eiland goede leverancier en parter is.

—— Ms Sarit Qwabe

De kwaliteit en Serive zijn o.k., is het Ontwerp zeer professioneel en de levering is ook snel. Ik ben zeer tevreden met Gelukkig Eiland.

—— Mr Emis Jumakuliyev

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou  Happy  Island Toy  Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou   Happy    Island Toy   Co.,Ltd
Gelukkige Eilandfabriek, de Hoofdbureaubouw

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:Gelukkig eiland
Aantal werknemers:320~350 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 35000000 - US$ 45000000
Opgericht Jaar:1993
Export pct:80% - 90%
Main ProductsOutdoor Playground , Indoor Playground , Outdoor Fitness Equipment , Water Park Equipments , Inflata
Guangzhou   Happy    Island Toy   Co.,Ltd  
 

      Co. van het Guangzhou specialiseert Gelukkig Eiland zich, Ltd in de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de verkoop van het openluchtmateriaal van de kinderenspeelplaats met groot-geschraapte geïntegreerde onderneming sinds 1993. Onze fabriek wordt gevestigd in de noordelijke voorstad van Guangzhou-Stad en behandelt een gebied van vijftig duizenden van de vierkante metersproductie de basis, met inbegrip van productiewerkruimte op grote schaal, uitvoerig tentoonstellingszaal en kwaliteitstestlaboratorium, etc. Wij hebben een groot aantal jaren van ervaren uitstekende ontwerpers, ingenieurs en buitenlandse handelarenberoeps bij etc. het ontwerpen voor kleuterschool, woonwijk, clubs, parken, winkelcomplexxen. Tijdens deze jarenontwikkeling en aanwinst, nu zijn wij één van de grootste fabrikant en de leveranciers in Zuid-China geworden.

 

      Door ononderbroken het introduceren buitenlands geavanceerd materiaal en technologie en bestedend aandacht aan de verbetering van de kwaliteit en technologie, zijn alle producten veilig, milieu, fotoresistent, niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen en anti-verouderend. Wij leven strikt internationale normen en de industrieproductie na en testend, heeft Elk van ons product Ce, GS, SGS, ISO, SASO-certificaten overgegaan. Nu zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 80 landen op vijf continenten en onze fabriek wordt de grootste fabrikant van speelplaatsfaciliteiten in Zuid-China.

 

      Onze hoofdproducten zijn openluchtspeelplaatsmateriaal, waterpark, binnenspeelplaats, openluchtgeschiktheidsmateriaal, kleuterschoolmeubilair, opblaasbare uitsmijterkastelen, jonge geitjes schommelend het beklimmen, combinatiedia, de bankstoelen van het vrije tijdspark, elektrisch speelgoed, sportuitrusting, spelkader, balpool, hobbelpaard, vuilnisbak, enz.

 

      In aanwezigheid van kansen en uitdagingen, groeit de schaal van onze ondernemingen, en wijd erkend en door de gebruikers van over de hele wereld ingestemd met. Op die manier, heeft ons bedrijf een goede marktreputatie gevormd. In de komende dagen, is ons personeel volledig van vertrouwen en de ideeën, zullen kinderen in de wereld van het uitstekendste Gelukkige Eilandmerk met nieuwe bedrijfsbeelden en innovatieve producten voorzien.

 

      Allen voor Kinderen en allen voor Toekomst.

Contactgegevens
Guangzhou  Happy  Island Toy  Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Creae Young

Tel.:86-020-32064971

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole